Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Carpaccio-salat

Bjørn Svenssons oppskrift på carpaccio

Bjørn Svenssons oppskrift på carpaccio

-
+

Carpaccio-salat

  • 300.00 g Tynne skiver av rått oksekjøtt. Indrefilet eller flatbiff
  • 12.00 stk Blader av hjertesalat
  • 12.00 stk Små gulrøter
  • 8.00 stk Reddiker delt i to
  • 8.00 stk Kokte nypoteter delt i to
  • 1.00 stk Sitron

Vinaigrette

  • 1.50 ss Rødvinseddik
  • 2.00 ss Oliven eller rapsolje
  • 3.00 stk Kvister med ferskt estragon

Slik lager du en perfekt vårsalat

Ta ut oksekjøttet fra fryseren og skjær i tynne skiver. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Legg de marinerte grønnsakene på tallerkener, topp med skiver av oksekjøtt, og riv over parmesan.

Bland olje og eddik, finkutt estragonbladene, smak til med salt og pepper.