Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Cevicherull

Oppskrift på ceviche i rull

Oppskrift på ceviche i rull

-
+

Cevicherull

  • 400.00 g fersk laks
  • 1.00 stk grønt eple
  • 0.50 stk gul løk
  • 1.00 stk rød chili
  • 0.50 stk bunt fersk koriander
  • 0.30 stk agurk
  • 2.00 stk avocado
  • 8.00 stk potet- eller maislefser
  • 3.00 stk lime

Slik gjør du

Skjær laksen i terninger og legg bitene over i en skål.

Press over limejuice og dryss over litt salt. La fisken marinere i cirka ti minutter.

Stek lefsene i en tørr panne. Lag «chunks» av avokoado blandet med finkuttet chili (smak til med salt og lime). Kutt agurk, løk og eple i små biter.

Fordel fisken på åtte lefser. Fordel deretter grønnsakene jevnt, og topp med fersk koriander. Press litt limesaft over det hele.

Du kan også legge litt crème fraîche i lefsen.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner