Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Grillet asparges med løpstikke og fenalår

-
+

Grillet asparges

  • 20.00 stk Grønne asparges (uskrellede)
  • 1.00 stk Bunt løpstikke
  • 50.00 g Smeltet smør
  • 0.50 stk Sitron
  • 50.00 g Fenalår

Grillet asparges tilsmakt med norsk vår og sommer.

Grill grønne asparges i fire-fem minutt. Legg over på fire tallerkener. Dra smeltet smør over hver asparges, etterfulgt av sitronsaft. Smak til med salt. Bruk godt med løpstikke, og riv fenalår over det hele med en fin osterasp.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner