Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Rekecocktail

Bjørn Svenssons oppskrift på rekecocktail

Bjørn Svenssons oppskrift på rekecocktail

-
+

Rekecocktail

  • 500.00 g Nypillede reker
  • 0.50 stk Isbergsalat
  • 100.00 g Gulost skåret i terninger
  • 2.00 stk Stangselleri
  • 0.50 stk Liten agurk
  • 2.00 ss Nøytral olje
  • 2.00 stk Tomater

Cocktaildressing

  • 1.00 dl Youghurt naturell
  • 3.00 ss Majones
  • 2.00 ss Tomatketsjup
  • 0.50 ss Tomatpuré
  • 2.00 cl Cognac

Bjørn Svenssons rekecocktail

Riv salaten i store biter, skjær selleri, tomat og agurk i små terninger/biter, og bland alle ingrediensene sammen med olje, Legg over på tallerken, og topp med dill.

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner