Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Sandwich med gravlaks og rugbrød

Oppskrift på Bjørn Svenssons sandwich med gravlaks.

Oppskrift på Bjørn Svenssons sandwich med gravlaks.

-
+

Sandwich med gravlaks og rugbrød

  • 2.00 stk skiver av rugbrød, skåret på langs
  • 2.00 stk bløtkokte egg
  • 4.00 stk blader av hjertesalat
  • 1.00 dl yoghurt naturel
  • 0.25 stk finkuttet agurk
  • 4.00 stk stilker fersk dill

Perfekt sandwich til vårens late dager

Grill skivene med rugbrød til de blir sprø. Skjær 4–5 gode skiver av gravlaks og legg over de grillede skivene.

Lag en agurmiks med yoghurt, finkuttet agurk og finkuttet dill. Smak til med salt og pepper. Dra salatbladene gjennom agurkmiksen.

Skjær de bløtkokte eggene i båter. Dander alt på de grillede skivene. Topp med bladpersille og dill som du marinerer raskt i sitron, olivenolje og litt salt.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner