Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Bjørn Svenssons mat på 20 minutter

Varm potetsalat med bacon og pepperrot

Oppskrift på varm potetsalat

Oppskrift på varm potetsalat

-
+

Vam potetsalat

  • 400.00 g Ovnsbakte nypoteter med skall
  • 200.00 g Bacon i terninger
  • 4.00 stk Reddiker
  • Pepperrot
  • Gressløk
  • Lettrømme

Varm potetsalat med bacon og pepperrot

Legg potetene i en form sammen med olje, salt, pepper og litt sitronsaft. Bak til møre. Stek bacon i en panne. Smak til de varme potetene med sitron, og eventuelt litt salt. Skjer reddikene i båter. Legg potetene på tallerkener og topp med bacon, reddik, rømme, revet pepperrot og finkuttet gressløk.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner