(Lee Miller laget denne desserten som en søt hevn til litteraturkritikeren Cyril Connolly. Miller var vant til å bli ertet for sitt amerikanske opphav, men Connolly tok både hardt og poetisk i da han erklærte: «la Amerika synke i et hav av Coca-Cola og marshmallows». Miller må ha blitt inspirert, for litt senere serverte hun ham denne USA-patriotiske iskremen, under dekknavnet «bombe surprise». Connolly hadde to porsjoner før hun avslørte ingrediensene.)
Slik gjør du:
- Løs opp marshmallowene i halvparten av colaen over svak varme. Rør forsiktig til de er halvveis smeltet. Ta så av varmen og fortsett å røre til blandingen er glatt og luftig.
- Tilsett resten av colaen, sitronsaft og salt og pisk sammen. La det kjøle ned til romtemperatur og sett i fryseren. Du kan også bruke en iskremmaskin.
- Når blandingen er frossen, men fremdeles grøtaktig, tilsett rom og pisket krem og pisk igjen. Frys til massen er fast, men pisk en gang til etter en halv time i fryseren, for å få en glatt iskrem.