Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

dessert

Jordbær og kløversyregranité

Kari Innerås beste jordbærdesserter
Oppskrift på jordbær og kløversyregranité av Kari Innerå

Oppskrift på jordbær og kløversyregranité av Kari Innerå

-
+

Jordbær og kløversyregranité

  • 1.00 kurv jordbær
  • 3.00 never kløversyre/gjøksyre
  • 4.00 stk gule epler

Lukker man øynene når man spiser denne desserten kan man se for seg at man sitter ute i en blomstereng. Den syrlige, lett søte og friske desserten vekker barndomsminner, fra da den gangen man satt ute, spiste syreblader og pitlet markjordbær. Mens vepsen surret rundt ørene og solen skinte.

Slik gjør du

  • Kutt opp eplene i mindre biter.
  • Bland sammen epler og syreblader og bruk en juicesentrifuge for å lage saften. Frys den inn i en boks.
  • Skrap opp graniteen med en gaffel ved servering.
  • Jordbærene kuttes i skiver og serveres.