Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Dessert

Marshmallows med frukt og honning

De beste påskeeggene klekker du selv

Marshmallows med frukt og honning av Sverre Sætre

-
+

Marshmallows med frukt og honning

  • 200.00 g sukker
  • 100.00 g frukt eller bærpuré etter ønske (bringebær, solbær, pasjonsfrukt, appelsin)
  • 160.00 g lys honning
  • 20.00 g gelatinpulver
  • 0.75 dl vann

Nok til 10 personer

  • Bløtlegg gelatin i vannet i ca. 5 minutter. Smelt gelatinen med den varme fruktpureen.
  • Ha i en piskebolle, tilsett resten av frukt­pureen og honningen, og pisk luftig.
  • Ha i halvegg-former som er smurt med olje – eller ha massen på et bakepapir smurt lett med nøytral olje og stryk den ut til ca. 2 centimeters tykkelse.
  • Sett massen i romtemperatur til den stivner, ca. 4 timer. Rull marshmallows i sukker kjørt med tørkede bær, ristet og avkjølt kokos, hakkede pistasjnøtter eller andre nøtter.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner