Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Dessert

Marshmallows med frukt og honning

De beste påskeeggene klekker du selv

Marshmallows med frukt og honning av Sverre Sætre

-
+

Marshmallows med frukt og honning

  • 200.00 g sukker
  • 100.00 g frukt eller bærpuré etter ønske (bringebær, solbær, pasjonsfrukt, appelsin)
  • 160.00 g lys honning
  • 20.00 g gelatinpulver
  • 0.75 dl vann

Nok til 10 personer

  • Bløtlegg gelatin i vannet i ca. 5 minutter. Smelt gelatinen med den varme fruktpureen.
  • Ha i en piskebolle, tilsett resten av frukt­pureen og honningen, og pisk luftig.
  • Ha i halvegg-former som er smurt med olje – eller ha massen på et bakepapir smurt lett med nøytral olje og stryk den ut til ca. 2 centimeters tykkelse.
  • Sett massen i romtemperatur til den stivner, ca. 4 timer. Rull marshmallows i sukker kjørt med tørkede bær, ristet og avkjølt kokos, hakkede pistasjnøtter eller andre nøtter.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk