Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Drinker

Borracho Negroni

Det havnet i skyggen av tequila. Nå har brennevinet fått en egen bar i Oslo
Oppskrift på drinken Borracho Negroni

Oppskrift på drinken Borracho Negroni

-
+

Borracho Negroni

  • 3 cl hibiskusinfusert mezcal
  • 3 cl Campari
  • 3 cl rød vermut (gjerne Campano Antica Formula, som har en har en fin nelliktone)

Borracho Negroni

– Det kan være gøy å infusere mezcal – eksempelvis med hibiskusblomster, som vanligvis brukes i te. Du slipper noen blader i en flaske og lar den stå. Etter en dag blir det fruktigere og friskere.

– Før i tiden var bartendernes secret handshake å bestille en snitt og to Fernet. Nå bestiller de en Negroni med mezcal.

  • Ingrediensene røres og siles over i et Old Fashioned-glass med én stor isbit.
  • Du kan bruke flere isbiter, men det er mer sexy med én stor en, og så blir drinken progressiv – du merker at det skjer en utvikling mellom hver slurk.