Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Drinker

Connaught martini

– Det enkle er det vanskeligste å gjøre perfekt

Oppskrift på Connaught martini

-
+

Connaught martini

  • 75 ml Tanqueray No. Ten gin
  • 15 ml tørr vermut
  • 3 dråper bitters (tonka, kardemomme, lavendel, ginseng og bergamott eller koriander)

Slik gjør du

  • Rør vermut og gin kaldt sammen med is og sil det over i et martini-glass som kommer rett fra fryseren og som er belagt med bitters etter smak.
  • Pynt med sitronskall (press gjerne litt sitronolje rundt drikken og glasset) eller oliven.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk