Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Drinker

Paris, Tokyo

Oppskrift på drink med sake

-
+

Paris, Tokyo

  • 15.00 ml cassis solbærlikør med hoolong-te
  • 30.00 ml sake, gjerne Nøgne Øs av Junmai Ginjo-kvalitet
  • 20.00 ml London Dry Gin
  • Sitronskall

Soran Namura (31) er bartender på Fulgen, Tokyo.

– Sødmen i solbørlikøren og ginens tørrhet nøytraliserer hverandre slik at smaken av sake kommer frem, sier Soran Namura.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk