Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Drinker

Spicy Ice

– De aller beste drinkene er etter min mening multisensoriske skulpturer
Slik lager du Spicy Ice

Slik lager du Spicy Ice

-
+

Spicy Ice

  • 1 stk habanero-chili
  • 300 g mango
  • 2.3 dl vann

1 porsjon gir ca 24 isbiter.

Slik gjør du:

  • Fjern frøene og finhakk én habanero-chili.
  • Bland chili, mango og vann til silkemyk puré i en blender.
  • Forsikre deg om at pureen er passe spicy, hell den gjennom en sikt og fordel i to isbitformer.
  • Server 3–4 isbiter i en klassisk Margarita, eller med tequila, sodavann og lime.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner