Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Drinker

Spicy Ice

– De aller beste drinkene er etter min mening multisensoriske skulpturer

Slik lager du Spicy Ice

-
+

Spicy Ice

  • 1 stk habanero-chili
  • 300 g mango
  • 2.3 dl vann

1 porsjon gir ca 24 isbiter.

Slik gjør du:

  • Fjern frøene og finhakk én habanero-chili.
  • Bland chili, mango og vann til silkemyk puré i en blender.
  • Forsikre deg om at pureen er passe spicy, hell den gjennom en sikt og fordel i to isbitformer.
  • Server 3–4 isbiter i en klassisk Margarita, eller med tequila, sodavann og lime.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk