Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Egg

Eggerøre

Eggemysteriet
Oppskrift på eggerøre

Oppskrift på eggerøre

-
+

Eggerøre

  • 6.00 stk egg
  • 0.50 dl kaldt vann
  • 1.00 stk stor klatt Røros-smør
  • gressløk
  • salt og pepper

Tips: Kjøp en liten bit ekte sort trøffel og legg den i en lufttett boks sammen med hele egg. Etter en dag eller to har eggene trukket til seg masse trøffelaroma og gir den ferdige eggerørern en fantastisk smak.

Eggemysteriet

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner