Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Fylt squash

Husker du 80-tallsklassikeren?
Oppskrift på fylt squash

Oppskrift på fylt squash

-
+

Fylt squash

  • 2.00 stk hele squash (kan erstattes med aubergine, paprika eller løk)
  • 4.00 dl bolognesesaus eller annen stuing/kjøttsaus
  • 1.00 dl smuldret fetaost, parmesan eller osteretter
  • Olivenolje
  • Pepper

Slik gjør du:

  • Del en quash i to på langs. Bruk en liten skje til å huke ut mesteparten av innmaten i squashen.
  • Pensle squashen med olivenolje, strø over litt salt og stek dem i 10-15 minutter på 200 grader.
  • Grovhakk innmaten fra squashen og stek det i en panne med litt olivenolje.
  • Bland den stekte squashen med sauseresten og fyll forsiktig opp i de halve squashene.
  • Ha smuldret eller revet ost og kvernet pepper over.
  • Stek videre i ovnen i 10-15 minutter, eller til alt er gjennomvarmt og osten er smeltet og gyllen.