Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Fylt squash

Husker du 80-tallsklassikeren?
Oppskrift på fylt squash

Oppskrift på fylt squash

-
+

Fylt squash

  • 2.00 stk hele squash (kan erstattes med aubergine, paprika eller løk)
  • 4.00 dl bolognesesaus eller annen stuing/kjøttsaus
  • 1.00 dl smuldret fetaost, parmesan eller osteretter
  • Olivenolje
  • Pepper

Slik gjør du:

  • Del en quash i to på langs. Bruk en liten skje til å huke ut mesteparten av innmaten i squashen.
  • Pensle squashen med olivenolje, strø over litt salt og stek dem i 10-15 minutter på 200 grader.
  • Grovhakk innmaten fra squashen og stek det i en panne med litt olivenolje.
  • Bland den stekte squashen med sauseresten og fyll forsiktig opp i de halve squashene.
  • Ha smuldret eller revet ost og kvernet pepper over.
  • Stek videre i ovnen i 10-15 minutter, eller til alt er gjennomvarmt og osten er smeltet og gyllen.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner