Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Høstmat

Gresskarlapper fra Geitmyra

Fem deilige gresskaroppskrifter til Halloween
Oppskrift på gresskarlapper

Oppskrift på gresskarlapper

-
+

Gresskarlapper

  • 2.5 dl Bakt eller kokt gresskar
  • 2.5 dl Mel
  • 3.5 dl Melk
  • 2 stk Egg
  • 1 krm Salt
  • 1.5 ts Bakepulver
  • 1 ts Sukker eller honning
  • 1 ts Eplesidereddik

Slik gjør du:

  • Mos det ferdig kokte eller bakte gresskaret med en potetmoser eller en stavmikser.
  • Pisk eggene i en bolle.
  • Ha i gresskar, melk, honning og eplesidereddik.
  • Visp inn hvetemel, salt og bakepulver.
  • Varm en stekepanne og stek lappene i en tørr stekepanne og etter ønsket størrelse.