Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Heidis enkle

Sprø lammeribbe

– En alternativ fredagskveld
Oppskrift på lammeribbe

Oppskrift på lammeribbe

-
+

Sprø lammeribbe

  • 2.00 stk lammeribbe
  • salt
  • ristet sort pepper
  • litt timian
  • 1.00 l vann

Ertekrem

  • 1.00 pose frosne erter
  • 1.00 ss finhakket mynte
  • 100.00 g smør
  • litt salt
  • ristet sort pepper
  • 0.50 stk grønn chili, finkuttes
  • 0.50 dl vann

Slik gjør du

  • Ribben gnis inn med salt, sort pepper og litt timian.
  • Legges i en langpanne med 1l vann, og stekes på 160 grader til vannet er fordampet og ribben er deilig og sprø.
  • Ta ut ribba når den er ferdig.

Ertekrem

  • Ha vann, frosne erter, smør, salt og pepper i en kjele til det koker opp.
  • Ha blandingen og mynte i en foodprosessor, og kjør det i 2-3 pulser til det blir en grov masse.
  • Tilsett så den finkuttede chilien, og vend det inn i ertekremen.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner