Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Heidis enkle

Spicy lammenyrer på toast

– En frokost for de som er tøffe i trynet

Oppskrift på spicy lammenyrer

-
+

Spicy lammenyrer på toast

  • 5.00 stk lammenyrer
  • 6.00 ss grov spelt
  • 3.00 ts sennepspulver
  • 0.50 ts cayennepepper
  • 2.00 ss nøytral olje til steking
  • 2.00 ss smør
  • litt sort pepper
  • litt salt
  • 4.00 skiver surdeigsbrød som ristes
  • 8.00 ss rørosrømme

Slik gjør du

  • Nyrene deles i to på langs og renses fri for sener.
  • Vendes rundt i mel- og krydderblandingen.
  • Stekes med olje i stekepannen på middels varme i ca. 30-45 sekunder på hver side.
  • Tilsett smør helt til slutt, og øs det over nyrene.
  • Tas ut av pannen og legges på et papir.
  • Brødet ristes.
  • Smør på rørosrømme, og legg på litt syltet løk hvis ønskelig, og anrett nyrene som vist på bildet.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk