Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Helt vilt

Gravet rådyrhjerte

-
+

Gravet rådyrhjerte

  • 1.00 rådyrhjerte
  • 1.00 ss salt
  • 1.00 ss sukker
  • 1.00 ss sitrontimian
  • 1.00 ss einebær
  • 2.00 ss krekling
  • 0.50 dl akevitt

Slik gjør du

Knus krydderne og ha dem i en plastpose sammen med hjertene, bærene og akevitten.

La ligge i kjøleskapet i fire-fem dager.

Ved servering: fjern hinner og skjær tynne skiver.

Server med skiver av reddik og litt salat.

86

Riesling "101" Trocken 2012

Produsent: Weing. Josef Spreitzer , Rheingau , Tyskland

Pris: 189,90 Varenummer: 861501 Utenfor sortiment, Importør: Fondberg AS

Sitronskall og grønne søte epler med streif av mineraler på duft. Balansert sødme på smak med pen konsentrasjon av hvit fersken og epler med stram syrlig og mineralsk utgang. Drikk nå til 2020. Passer til grillede skalldyr og sushi. BDK BK

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner