Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Helt vilt

Helstekt rådyrlår

Oppskrift på helstekt rådyrlår av Heidi Bjerkan

Oppskrift på helstekt rådyrlår av Heidi Bjerkan

-
+

Ingredienser

  • 1.00 stk rådyrlår
  • 1.00 ss timian
  • 1.00 ss einebær
  • 1.00 ts salt
  • 1.00 ts pepper
  • 2.00 stk epler
  • 4.00 stk gulrøtter
  • 2.00 stk hele løk

SLIK GJØR DU

Gni inn rådyrlåret med krydderne før du legger ut på tur.

Stek låret på en rist over et bål. Ha gjerne einerkvister rundt kjøttet så det tar smak.

Pass på at kjøttet ikke blir brent, flytt det gjerne litt av og på varmen.

Grill gulrøtter, løk og epler til. Skjær skiver og spis med grønnsaker, løk og rømme rørt med litt reven pepperrot.

87

Teroldego 2012

Produsent: Az. Agr. Foradori , Trentino-Alto Adige , Italia

Pris: 229,90 Varenummer: 1082301 Utenfor sortiment, Importør: NON DOS AS

Friske, mørke bær og røyk med innslag av svale krydder. Strukturert fersk frukt på smak med en detaljert syrlig utgang med modne, fyldige tanniner. Drikk nå til 2020. Passer til vilt og lam. BDK BK

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner