Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Helt vilt

Reinsdyrskank

Oppskrift på reinsdyrskank av Heidi Bjerkan

Oppskrift på reinsdyrskank av Heidi Bjerkan

-
+

Ingredienser

  • 4.00 stk reinsdyrskanker
  • 4.00 stk gulrøtter, kuttet i store biter
  • 4.00 stk småløk
  • litt sopp
  • litt salt og pepper
  • olje til steking
  • 0.50 l vann
  • litt maisenna blandet med vann
  • litt smør

Slik gjør du

  • Brun skankene i jerngryte sammen med løk og gulrot.
  • Slå på vann og la dem småkoke under lokk i omtrent én time. De skal løsne lett fra benet.
  • Løft skankene og grønnsakene forsiktig opp og ut av gryten, smak deretter til kraften og jevn den med maisenna.
  • Rør inn litt smør til slutt.

Se viner som passer til:

Vilt i Vindatabasen

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner