Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Helt vilt

Reinsdyrsuppe

Oppskrift på reinsdyrsuppe av Heidi Bjerkan

Oppskrift på reinsdyrsuppe av Heidi Bjerkan

-
+

Ingredienser

  • 500.00 g reinsdyrkjøtt i terninger, gjerne litt røkt
  • 2.00 stk gulrøtter i terninger
  • 4.00 stk poteter i terninger
  • 0.50 rotselleri i terninger
  • litt skogsopp
  • 2.00 stk laurbærblad
  • 1.00 l viltkraft
  • litt salt og pepper

Slik gjør du

  • Kok kjøttet i kraft i 15 minutter. Tilsett deretter grønnsaker, og kok så suppen ferdig.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server rykende varmt med flatbrød og smør.
  • Det er også veldig godt å ha litt ferdigkokte byggryn eller hel spelt i reinsdyrsuppen før servering.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner