Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Helt vilt

Margben som snacks

Oppskrift på margben som snacks av Heidi Bjerkan

Oppskrift på margben som snacks av Heidi Bjerkan

-
+

Ingredienser

  • margben
  • einerkvister
  • salt og pepper

SLIK GJØR DU

Legg biter av margben i kaldt vann for å fjerne blod, så de blir fine og hvite. Varmrøyk dem i røykeboks i ti minutter, om du har. Eller røyk i stekeovnen: Legg først bena i ildfast og stek på 220 grader i ti minutter. Ta ut formen og legg i noen einerkvister og tenn på. La dem brenne litt før du legger på lokk slik at flammene kveles og det dannes en fin, hvit røyk. La stå i noen minutter. Server margen med salt, pepper og nyristet brød.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner