Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Himmelsk risotto med hvite trøfler

-
+

Risotto med hvite trøfler

  • 280.00 g Carnaroli ris
  • 30.00 g Smør
  • 680.00 g Lettsaltet varmt vann
  • 20.00 g Parmigiano Reggiano
  • 4.00 stk Hele frø av sort kardemomme
  • 20.00 g Hvit trøffel
  • 120.00 g Hvitvin

Slik lager du Paolo Lopriores risotto med hvite trøfler

Tilsett litt smør og risen i en stor kaserolle. Rør lett rundt og tilsett vinen. Rør lett rundt til alkoholen er fordampet. Tilsett alt vannet og la det småkoke til risen er myk, men fremdeles gir litt tyggemotstand. Ta kasserollen av varmen og vend inn smør og revet parmesan. Riv frøene av sort kardemomme i kasserollen. Legg risottoen over på fire flate tallerkner, og riv over tynne flak av hvit trøffel. Server.