grønnsaker (sopp, sukkererter, gulrot, rødløk) etter ønske
udonnudler (eller andre nudler)
koriander og vårløk til anretning
Slik gjør du
Varm ovnen til 200 grader.
Skjær plommene i to og fjern steinene. Bland dem godt med krydder, soya, sukker, hvitløk og olje i en bolle, før du heller blandingen i en langpanne eller ovnsfast form som har plass til andelårene.
Krydre andelårene med salt og pepper, og legg dem på toppen av plommene. Dekk formen med folie og stek i to timer eller til lårene begynner å kjennes møre ut.
Ta folien av og stek videre i 30 minutter.
Plukk kjøttet på lårene av bena mens det fortsatt er varmt og rør det inn i sausen. Smak eventuelt til med mer sødme eller salt.
Du kan også servere lårene hele på toppen av nudler, saus og grønnsaker hvis du foretrekker det.
Kok nudler etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann.
Skjær grønnsaker i jevnstore biter og stek på høy varme i en wok eller panne med høye sider.
Ha nudler, saus og andekjøtt i woken og vend alt sammen til det er varmt.