Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Hverdagsvegetar

Grønnsakssalat med kikerter

En stor porsjon ovnsbakte grønnsaker er nok til flere av ukens middager
Oppskrift på grønnsakssalat med kikerter og hasselnøtter av Green Kitchen Stories

Oppskrift på grønnsakssalat med kikerter og hasselnøtter av Green Kitchen Stories

-
+

Grønnsakssalat

  • 800.00 g kikerter
  • 5.00 dl ovnsbakte grønnsaker
  • 2.00 håndfull salatblader
  • 1.00 liten agurk i terninger
  • 0.50 fennikel i tynne skiver
  • 0.50 granateple, kjernene
  • 50.00 g ristede hasselnøtter, grovhakkede

Dressing

  • 2.00 ss tahini
  • 2.00 ss honning
  • 2.00 ss sitronsaft
  • 4.00 ss olivenolje

Slik gjør du

Pisk sammen alle ingrediensene til dressingen. Skyll og tørk kikertene og legg dem i en stor salatbolle. Tilsett dressingen og bland sammen. Tilsett de ovnsbakte grønnsakene og bland på nytt, ha i resten av ingrediensene og bland forsiktig. Dekorer med granateplekjerner. Server.