Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Iskrem

Sjokoladeis

Ny matserie: Rå desserter
Dessertsjef Linda Kaarstein fra Funky Fresh Foods viser oppskrift på sjokoladeis

Dessertsjef Linda Kaarstein fra Funky Fresh Foods viser oppskrift på sjokoladeis

-
+

Sjokoladeis

  • 200.00 g cashewnøtter
  • 100.00 g kakao
  • 200.00 g agave
  • 2.50 dl vann
  • 2.50 dl kokosolje
  • Valgfrie nøtter eller bær

Slik gjør du

  • Begynn med å legge cashewnøttene i vann, i minst en time.
  • Mål opp og mix alt i en blender til du får en myk og jevn røre.
  • Hakk opp nøtter eller bær, og ha i røren før du fyller opp iskremformene. La de fryse, gjerne over natten.
  • Bruk varmt vann for å la isen løsne fra formen og rull dem i hakkede nøtter, bær eller bare server de slik de er.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner