Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Iskrem

Sjokoladeis

Ny matserie: Rå desserter
Dessertsjef Linda Kaarstein fra Funky Fresh Foods viser oppskrift på sjokoladeis

Dessertsjef Linda Kaarstein fra Funky Fresh Foods viser oppskrift på sjokoladeis

-
+

Sjokoladeis

  • 200.00 g cashewnøtter
  • 100.00 g kakao
  • 200.00 g agave
  • 2.50 dl vann
  • 2.50 dl kokosolje
  • Valgfrie nøtter eller bær

Slik gjør du

  • Begynn med å legge cashewnøttene i vann, i minst en time.
  • Mål opp og mix alt i en blender til du får en myk og jevn røre.
  • Hakk opp nøtter eller bær, og ha i røren før du fyller opp iskremformene. La de fryse, gjerne over natten.
  • Bruk varmt vann for å la isen løsne fra formen og rull dem i hakkede nøtter, bær eller bare server de slik de er.