Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Istid

Yoghurtiskrem med bringebærtopping

Oppskrift på yoghurtiskrem med bringebærtopping

Oppskrift på yoghurtiskrem med bringebærtopping

-
+

Yoghurtis

  • 1000.00 g Gresk yoghurt
  • 500.00 g Sukker
  • 300.00 g Vann
  • 120.00 g Glykosesirup
  • 2.00 stk Revet skall av sitron
  • 4.00 stk Gelatinplater

Topp yoghurtisen med frysetørrede bringebær, knuste frosne bringebær og ferdig bringebærsaus.

Kok opp sukker, vann, glykose og revet sitronskall.  Rør om til sukkeret er løst opp. Ha i bløtlagt gelatin og kjøl ned.

Tilsett yoghurt og smak til med sitronsaft. 

Sil av sitronskallet og la isbasen stå og modne noen timer, gjerne natten over, før den fryses i ismaskin.

Pulveriser frysetørrede bringebær i kjøkkenmaskin før servering og topp isen med et dryss av dette, knuste frosne bringebær og ferdigkjøpt bringebærsaus.