Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Italiensk mat

Pizza med hummer og torskekjake

Pizza med hummer og torskekjake

Pizza med hummer og torskekjake

-
+

Ingredienser

  • Napolitansk pizzadeig til 4 bunner á 220 g
  • 1.00 g hummer (tilsv. 1 hummer)
  • 20.00 isbiter
  • 100.00 g renset torskekjake
  • 2.00 mandelpoteter
  • 280.00 g tomatsaus
  • 3.00 ss extra virgin olivenolje
  • 400.00 g bøffelmozzarella
  • 1.00 sitron
  • 0.50 ts maldonsalt
  • 0.50 ts tørket knust peperoncino (kan sløyfes)

Bak et torskehode i ovnen på 180 °C.
Rens kjøttet fra kjaker og hodet, og legg det på et klede i kjøleskapet til du har forberedt hummeren og resten av oppskriften.

Skru opp ovnen til 275 °C eller høyere en time i forveien hvis du planlegger å bruke pizzastein i ovn.

Skrell og kok 2 mandelpoteter i lett saltet vann.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner