Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Klassiske drinker

Nyttårsdrinker

Fem boblende drinker til nyttårsaften
Oppskrift på fem boblende drinker til nyttårsaften

Oppskrift på fem boblende drinker til nyttårsaften

-
+

Klassisk champagnecocktail

  • 1.00 stk sukkerbit
  • 1.50 skvetter Angostura bitters
  • 2.00 cl brandy eller konjakk
  • sitronskall

Kongsberg 37

  • 2.00 cl Lysholm No 52 akevitt
  • 2.00 cl sitron
  • 2.00 cl vaniljesirup
  • appelsinskall

Old Cuban

  • 4.00 cl mørk rom
  • 2.00 cl sukkerlake
  • 2.00 cl limejuice
  • 1.00 skvett Angostura bitters
  • 9.00 stk mynteblader

A Pear-Fect Year

  • 0.25 stk pære
  • 1.00 stk liten stilk rosmarin
  • 2.00 cl vodka
  • 2.00 cl sitronjuice
  • 3.00 cl sukkerlake

Bring the Bubbles

  • 4.00 cl gin
  • 2.00 cl sitron
  • 3.00 cl sukkerlake
  • 3.00 stk bringebær
  • 1.00 stk stjerneanis

Sukkerlake

  • 1.00 kg sukker
  • 1.00 l vann

Vaniljesirup

  • 1.00 stk vaniljestang
  • 1.00 l sukkerlake

Klassisk champagnecocktail

  • Topp med champagne.
  • Dekorer med sitronskall.

Kongsberg 37

  • Topp med champagne.
  • Dekorer glasset ved å gni litt sitron rundt kanten før du dypper det forsiktig i sukker.

Old Cuban

  • Alle ingrediensene shakes og siles over i glasset.
  • Topp med prosecco eller cava.
  • Dekorer med en myntestilk.

A Pear-Fect Year

  • Knus pæren i en shaker.
  • Tilsett de andre ingrediensene.
  • Topp med crémant.
  • Dekorer med rosmarin.

Bring the Bubbles

  • Knus bringebærene i en shaker.
  • Tilsett de andre ingrediensene.
  • Alt shakes og siles.
  • Topp med champagne eller prosecco.
  • Dekorer med stjerneanis.

Sukkerlake

  • Kok opp til sukkeret er oppløst.

Vaniljesirup

  • Del vaniljestangen og skrap ut frøene.
  • Bland med 1 liter sukkerlake.