Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Klassiske drinker

Whiskey sour

Kan du lage denne, kan du lage alle sour-drinker
Oppskrift på drinken Whiskey sour fra bartender Jesper Høst

Oppskrift på drinken Whiskey sour fra bartender Jesper Høst

-
+

Whiskey sour

  • 4.00 deler bourbon eller annen amerikansk whiskey
  • 3.00 deler syre
  • 2.00 deler sukkerlake
  • 1.00 eggehvite
  • 1.00 dråpe Angostura

Slik gjør du

  • Ha eggehviten i shakeren sammen med de andre ingrediensene, og rist løs.
  • Pynt med en dråpe Angostura på skummet.

Tips

  • Eggehvite emulgerer lettere ved høyere temperatur. Shake derfor først uten is. Tilsett is og shake en gang til – da blir drinken ekstra luftig.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner