Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Kokkenes lette

Ceviche av kveite med maischips og avokado

Katla-sjefens oppskrifter på slankemat
Slik lager du ceviche av kveite med maischips og avokado

Slik lager du ceviche av kveite med maischips og avokado

-
+

Ceviche av kveite med maischips og avokado

  • 200 g kveite
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stk grønn chili
  • 10 stk blader thaibasilikum og koriander
  • 3 ss fiskesaus
  • 2.5 stk lime (saften)

Slik gjør du:

  • Kutt kveite eller annen hvit fisk i små terninger. Kutt hvitløk, grønn chili og urter ganske smått og bland alt sammen i en morter.
  • Tilsett fiskesaus og limejuice så det blir en grønn paste. Bland med fisken og la det stå i fem minutter før du serverer med avokado og maischips.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner