Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Kokkenes lette

Koreansk krabbetaco med kimchi

– Har du lyst på fett, så spis fett
Slik lager du koreansk krabbetaco med kimchi

Slik lager du koreansk krabbetaco med kimchi

-
+

Koreansk krabbetaco med kimchi

  • 200 g kokt krabbekjøtt (helst kongekrabbe)
  • 200 g god kimchi
  • 4 stk blader isbergsalat
  • 4 stk store ark rispapir
  • 1 ss noripulver
  • 2 ss sesamfrø

Slik gjør du:

  • Rist sesamfrø og ha dem i kimchien (se egen kimchi-oppskrift). Riv krabbekjøttet i litt røffe biter og smak til med salt.
  • Skyll risarkene i kaldt vann; legg ett salatblad og to gode skjeer kimchi på hvert ark. Fordel så krabbekjøttet over.
  • Brett salatbladet til en tett pakke, rull den sammen i rispapiret og dryss litt noripulver over.