Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Kokkenes lette

Koreansk krabbetaco med kimchi

– Har du lyst på fett, så spis fett
Slik lager du koreansk krabbetaco med kimchi

Slik lager du koreansk krabbetaco med kimchi

-
+

Koreansk krabbetaco med kimchi

  • 200 g kokt krabbekjøtt (helst kongekrabbe)
  • 200 g god kimchi
  • 4 stk blader isbergsalat
  • 4 stk store ark rispapir
  • 1 ss noripulver
  • 2 ss sesamfrø

Slik gjør du:

  • Rist sesamfrø og ha dem i kimchien (se egen kimchi-oppskrift). Riv krabbekjøttet i litt røffe biter og smak til med salt.
  • Skyll risarkene i kaldt vann; legg ett salatblad og to gode skjeer kimchi på hvert ark. Fordel så krabbekjøttet over.
  • Brett salatbladet til en tett pakke, rull den sammen i rispapiret og dryss litt noripulver over.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner