Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Kokkenes lette

Koreansk krabbetaco med kimchi

– Har du lyst på fett, så spis fett

Slik lager du koreansk krabbetaco med kimchi

-
+

Koreansk krabbetaco med kimchi

  • 200 g kokt krabbekjøtt (helst kongekrabbe)
  • 200 g god kimchi
  • 4 stk blader isbergsalat
  • 4 stk store ark rispapir
  • 1 ss noripulver
  • 2 ss sesamfrø

Slik gjør du:

  • Rist sesamfrø og ha dem i kimchien (se egen kimchi-oppskrift). Riv krabbekjøttet i litt røffe biter og smak til med salt.
  • Skyll risarkene i kaldt vann; legg ett salatblad og to gode skjeer kimchi på hvert ark. Fordel så krabbekjøttet over.
  • Brett salatbladet til en tett pakke, rull den sammen i rispapiret og dryss litt noripulver over.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk