Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Kokkenes lette

Lun bønnesalat med fetaost

Den som skal ned i vekt, må være mett

Slik lager du lun bønnesalat med fetaost

-
+

Lun bønnesalat med fetaost

  • 200 g hvite bønner (gjerne en miks av kikerter, hvite bønner, kidneybønner fra go green serien)
  • 1 ss soltørkede tomater
  • 0.25 blomkål
  • 0.5 stk rødløk
  • pak choy, kinakål el bok choy
  • 1 ts solsikkeolje
  • 1 ss sherryeddik
  • 40 g fetaost

Slik gjør du:

  • Sil laken av bønnene i rennende vann. Kutt tomater, løk og kål i tynne strimler/biter.
  • Ha olje i en teflon-stekepanne, ha i finkuttet løk, soltørket tomat og bok choy og la det surre, hell så i bønnene og rør godt.
  • Smak til med salt og pepper, ha i sherryeddik, legg opp på tallerken og del fetaosten i mindre biter på toppen.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner