Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Kokkenes lette

Lun bønnesalat med fetaost

Den som skal ned i vekt, må være mett

Slik lager du lun bønnesalat med fetaost

-
+

Lun bønnesalat med fetaost

  • 200 g hvite bønner (gjerne en miks av kikerter, hvite bønner, kidneybønner fra go green serien)
  • 1 ss soltørkede tomater
  • 0.25 blomkål
  • 0.5 stk rødløk
  • pak choy, kinakål el bok choy
  • 1 ts solsikkeolje
  • 1 ss sherryeddik
  • 40 g fetaost

Slik gjør du:

  • Sil laken av bønnene i rennende vann. Kutt tomater, løk og kål i tynne strimler/biter.
  • Ha olje i en teflon-stekepanne, ha i finkuttet løk, soltørket tomat og bok choy og la det surre, hell så i bønnene og rør godt.
  • Smak til med salt og pepper, ha i sherryeddik, legg opp på tallerken og del fetaosten i mindre biter på toppen.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk