Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Kraftverket

Stocktail

Ny serie: Slik koker du den beste kraften

Oppskrift på stocktail

-
+

Stocktail

  • 1.5 l oksekraft
  • 1 stk laurbærblad
  • 4 kvister timian
  • 8 cl madeira
  • salt og svart pepper

Slik gjør du

  • Kok inn oksekraften til halv mengde. Smak til med salt og nymalt, grov svart pepper.
  • Slipp timian, et kvart laurbærblad og 2 cl madeira i hvert sitt glass.
  • Hell den varme kraften over. Drikk.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk