Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Kraftverket

Wild at Heart

Slik lager du viltkraft

Oppskrift på Wild at Heart

-
+

Wild at Heart

  • 1 l viltkraft
  • 4 stk skogsopp (tørkede)
  • 4 stk persilleblad (finhakket)
  • 1 klype brunt sukker
  • litt salt og pepper
  • 4 cl norsk gin (valgfritt)
  • 4 stk rypehjerter eller reinsdyrhjerte-terninger (valgfritt)
  • Slik gjør du:

  • Kok ned viltkraften til det halve sammen med soppen. Smak til med salt og pepper.
  • Ha en klype finhakket persille i hvert glass – og én centiliter gin om du vil. Hell deretter 1 ¼ dl kraft i hvert glass, 70 grader varm.
  • Hvis du har, kan du lettsteke noen rypehjerter eller terninger av reinsdyrhjerte som snacks.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk