Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Kraftverket

Wild at Heart

Slik lager du viltkraft
Oppskrift på Wild at Heart

Oppskrift på Wild at Heart

-
+

Wild at Heart

  • 1 l viltkraft
  • 4 stk skogsopp (tørkede)
  • 4 stk persilleblad (finhakket)
  • 1 klype brunt sukker
  • litt salt og pepper
  • 4 cl norsk gin (valgfritt)
  • 4 stk rypehjerter eller reinsdyrhjerte-terninger (valgfritt)
  • Slik gjør du:

  • Kok ned viltkraften til det halve sammen med soppen. Smak til med salt og pepper.
  • Ha en klype finhakket persille i hvert glass – og én centiliter gin om du vil. Hell deretter 1 ¼ dl kraft i hvert glass, 70 grader varm.
  • Hvis du har, kan du lettsteke noen rypehjerter eller terninger av reinsdyrhjerte som snacks.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner