Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Lammetartar

Oppskrift på tartar av lam

Oppskrift på tartar av lam

-
+

Lammetartar

  • 600.00 g Ferskt lammekjøtt
  • 1.00 stk Finhakket sjalottløk
  • 0.50 stk Bunt bladpersille
  • 0.50 stk Saft av en halv sitron
  • 4.00 stk Reddik skåret i skiver
  • 1.00 stk Hjertesalat
  • 4.00 stk Bløtkokte egg
  • 12.00 Tynne skiver av fenalår

Oppskrift på lammetartar av Bjørn Svensson

Hakk lam i grove biter og bland i en skål med sjalottløk, finhakket persille og sitron. Smak til med salt og pepper. Spre utover fire tallerkener og topp med reddik, lettgrillet/lettstekte blad av hjertesalat og egg skåret i båter. Riv parmesan over retten.