Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Lammetartar

Oppskrift på tartar av lam

Oppskrift på tartar av lam

-
+

Lammetartar

  • 600.00 g Ferskt lammekjøtt
  • 1.00 stk Finhakket sjalottløk
  • 0.50 stk Bunt bladpersille
  • 0.50 stk Saft av en halv sitron
  • 4.00 stk Reddik skåret i skiver
  • 1.00 stk Hjertesalat
  • 4.00 stk Bløtkokte egg
  • 12.00 Tynne skiver av fenalår

Oppskrift på lammetartar av Bjørn Svensson

Hakk lam i grove biter og bland i en skål med sjalottløk, finhakket persille og sitron. Smak til med salt og pepper. Spre utover fire tallerkener og topp med reddik, lettgrillet/lettstekte blad av hjertesalat og egg skåret i båter. Riv parmesan over retten.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner