Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Linsepostei

Julefrokost
Linsepostei med sylteagurk smaker godt på brødskiven.

Linsepostei med sylteagurk smaker godt på brødskiven.

-
+

Linsepostei

  • 1.00 dl solsikkekjerner
  • 170.00 g kokte linser på boks, skylles
  • 2.00 ss næringsgjær
  • 2.00 ts løkpulver
  • 1.00 ts hvitløkspulver
  • 1.00 ss allehånde
  • 0.50 ts salt
  • 0.50 ts pepper
  • 1.00 ss rapsolje
  • 1.50 ss soyasaus
  • 0.50 ss vann

Kjør det tørre i 2 minutt i kjøkkenmaskin, før avrente linser, olje og vann tilsettes. Kjøres i kjøkkenmaskin til det er en tykk, jevn masse. Den skal være såpass fast at den ikke renner av en skje. Fordel utover i en stor eller to små ramekiner, og stek midt i ovnen på 200 grader i ca 25 minutt. Kan fryses. Oppbevares i kjøleskap.

Julefrokost