Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Marokko

Marokkansk agurksalat med sorte oliven og oregano

Agurknytt
Oppskrift på marokkansk agurksalat med sorte oliven av Aicha Bouhlou

Oppskrift på marokkansk agurksalat med sorte oliven av Aicha Bouhlou

-
+

Marokkansk agurksalat med sorte oliven og oregano

  • 2.00 stk agurker
  • 1.00 ts sukker
  • 1.00 stk sitron, saft
  • salt
  • 1.00 ss hakket frisk oregano
  • 1.00 neve hakket sort oliven
  • Litt hvit pepper

Slik gjør du

  • Skrell agurken og del den i to på langs. Skrap ut kjernene.
  • Rasp agurken grovt på rivjern. Ha gjerne et tørkepapir eller kjøkkenhåndkle under. Press ut mest mulig væske av agurken i kjøkkenhåndkleet.
  • Bland alle ingrediensene bortsett fra olivenen. Plasser det kjølig i 20 minutter, så smakene setter seg.
  • Bland inn oliven rett før servering.