Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Mestergrønt

Smørstekt kål

Kålkontroll
Oppskrift på smørstekt kål av Kari Innerå

Oppskrift på smørstekt kål av Kari Innerå

-
+

Smørstekt kål

  • 2.00 nykål/spisskål
  • 3.00 ss usaltet smør
  • 1.00 dl vann
  • salt

Del kålen i to på langs. Kutt smøret i tynne skiver og legg det utover i en stor stekepanne. Legg kålen på smøret med snittflaten ned og stek på middels varme til kålen er gylden.  Snu kålen på andre siden. Hell i vannet.  Skru opp varmen på platen og la kålen dampe seg ferdig.

Smørstekt kål er et enkelt og veldig godt garnityr som passer utmerket til vårlige kjøtt- og fiskeretter, eller som en rett i seg selv.

Kålkontroll

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner