Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Middag i én gryte

Nudler med peanøttsaus og grønnsaker

Oppskrift på risnudler med peanøttsaus og grønnsaker

Oppskrift på risnudler med peanøttsaus og grønnsaker

-
+

Risnudler med peanøttsaus og grønnsaker

  • 1.00 stk Fedd hvitløk, knust eller finhakket
  • 1.00 stk 2,5 cm stort stykke ingefær, skrelt og revet
  • 3.00 ss Peanøttsmør
  • 1.00 ss Riseddik
  • 1.50 ts Fiskesaus
  • 1.00 ss Sesamolje
  • 1.50 ss Søt soyasaus (ketjap manis)
  • 150.00 g Brede, flate risnudler
  • 0.50 stk Grønn squash i ca. 1 cm tykke staver
  • 0.50 stk Rød paprika, skåret i 1 cm tykke staver
  • 0.50 stk Gul paprika, skåret i 1 cm tykke staver
  • 100.00 g Bønnespirer
  • 4.00 stk Vårløk, hakket
  • 1.00 dl Fersk koriander, hakket

Slik gjør du:

  • Kok opp saltet vann i en gryte.
  • Lag en saus av hvitløk, ingefær, peanøttsmør, riseddik, fiskesaus, sesamolje og søt soya. Rør inn litt av det varme kokevannet for å gjøre den mer rennende.
  • Ha nudler, squash og paprika i gryten og kok i 4-5 minutter til nudlene er myke.
  • Hell av vannet og ha nudlene og grønnsakene tilbake i gryten.
  • Rør inn sausen.
  • Ha i bønnespirene og rør.
  • Topp med vårløk og koriander og servér.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner