Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Moderne indisk

Frityrstekt indisk brokkoli

– Disse passer til alt
Oppskrift på frityrstekt indisk brokkoli

Oppskrift på frityrstekt indisk brokkoli

-
+

Frityrstekt indisk brokkoli

  • 3.00 brokkoli
  • 5.00 ss tandoori/garam masala-krydder
  • 3.00 ss chilipulver
  • 500.00 g mel
  • 5.00 eggehviter
  • 1.50 l vann med kullsyre
  • 100.00 g maisenna
  • 35.00 g bakepulver
  • 25.00 g salt

Slik gjør du

Lag først frityrrøren: Bland alt det tørre i en bolle. Pisk eggehvitene sammen til de er luftige (men til det blir marengs). Spe inn eggehviten og kullsyrevann i de tørre ingrediensene – det skal bli en tykk, men lett konsistens.

Varm opp frityren, vask brokkolien og skrell den.

Kutt den i passende biter, dypp dem godt i røren og legg dem i frityren. Bruk gjerne en gaffel og vend brokkolien litt rundt så den blir helt fritert. Ta ut brokkolien etter cirka tre minutter og legg på et brett med papir for avrenning. Ha på litt maldonsalt og spis.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner