Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Moderne indisk

Indisk kyllingkebab

– Du kan godt bare steke kebaben i panne
Oppskrift på Indisk kyllingkebab

Oppskrift på Indisk kyllingkebab

-
+

Indisk kyllingkebab

  • 500.00 g kyllingkjøttdeig
  • 100.00 g svinespekk, skåret i små biter
  • 1.00 ss salt
  • 3.00 ss hakket syltet jalapeño
  • 3.40 ss brødkrum
  • 1.00 ts finhakket mynte
  • 1.00 ts finhakket koriander

Kna alt sammen til en deig, form og grill på svak varme til kebaben er gjennomstekt. Server gjerne med nanbrød.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner