Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Moderne indisk

Marinade til skalldyr/fisk

– Dette er indisk alle skal kunne lage
-
+

Marinade til skalldyr/fisk

  • juice fra 1 lime
  • 4.00 ss rapsolje
  • 2.00 ss kikertmel (om man ikke har tilgang til det så kan man bruke vanlig hvetemel)
  • 200.00 g yoghurt naturell
  • 3.00 ts paprikapulver
  • 1.50 ss hvitløk-paste eller finkuttet hvitløk
  • 1.50 ss ingefær-paste eller finkuttet ingefær
  • 0.50 stk potte med gressløk, finkuttet
  • smak til med salt

Denne passer godt til skalldyr og fisk

Slik gjør du

Her er det egentlig bare å mikse alt sammen i en kjøkkenbolle og la stå sammen med proteinet i minst 4- 6 timer.

Denne marinaden passer veldig godt til skalldyr som tigerreker eller sjøkreps, men hvit fisk som kveite eller torsk er også svært godt.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner