Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Moderne indisk

Seekh lammekebab

– Du kan godt bare steke kebaben i panne
-
+

Seekh lammekebab

  • 200.00 g lammekjøttdeig
  • 0.50 ts chilipulver
  • 0.50 ts revet ingefær
  • 1.00 ts garam masala
  • 0.50 ts spisskummen
  • 0.50 ts knuste korianderfrø
  • 1.00 ss brunet smør
  • 2.00 stk rødløk
  • 0.50 ts hakket grønn chili
  • 3.50 ss cottage cheese
  • 0.50 ts hakket rød chili
  • 0.50 ts knust svart pepper
  • 1.00 ts hakket fersk koriander

Finkutt alle de ferske råvarene. Bland kjøttet med alle ingrediensene i en bolle. Dekk bollen med plast og la den stå i kjøleskapet i en time. 

Form kjøttet som du vil, og grill det til det er gjennomstekt. Har du ikke grill, kan kjøttet stekes i panne. La kjøttet hvile i to minutter og server.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner