Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Øst for Eggen

Syltet rødløk

Det koreanske kjøkken er mer enn kimchi
Oppskrift på syltet rødløk

Oppskrift på syltet rødløk

-
+

Syltet rødløk

  • 1 stk mellomstor rødløk
  • 1 stk lime
  • 0.3 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 2 ss riseddik
  • 2 dl vann

Slik gjør du

  • Splitt løken på langs, og skjær halvdelene i så tynne skiver du kan.
  • Bland sammen alle ingrediensene, tilsett vann til det dekker og la stå en time eller så.
  • Hvis du får dårlig tid kan du benytte kokende vann; da holder det fint med 15 minutter.
  • Sil av.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner