Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Pasta med bottarga

Pasta med bottarga

Pasta med bottarga

-
+

Ingredienser

  • 500.00 g tørket pasta (helst crestelle)
  • 0.50 ss sitronskall
  • Saften av en halv sitron
  • 1.00 ss smør
  • 4.00 ss extra virgin olivenolje
  • 12 løvtynne skriver bottarga
  • Salt og nykvernet sort pepper

Start med å koke lettsaltet vann til pasta. Brun smør lett i en stekepanne eller kasserolle til det er nøttebrunt, stopp bruningen med sitronsaften, tilsett revet sitronskall og olivenolje. Kok pastaen al dente og tilsett den i pannen med sitronsmøret og olivenoljen.

Riv over bottarga med en mandolin hvis du vil ha løvtynne skiver. Du kan også rive bottargaen over pastaen med et rivjern.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner