Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Personalmat

Korv Stroganov

– Denne er både lett, rask og rimelig å lage
Slik lager du Korv Stroganov

Slik lager du Korv Stroganov

-
+

Korv Stroganov

  • 450 g falukorv
  • 2 stk kepaløk
  • 2 ss tomatpure
  • 1 boks hakket tomat
  • 2 ss ketchup
  • 1 ss dijon-sennep
  • 2 stk laurbærblad
  • 1 ss maisenna
  • salt og pepper
  • 1 neve grovhakket dill
  • 2 dl fløte
  • 3 dl melk
  • 300 g ris
  • knekkebrød
  • ost
  • 1 bit agurk

Slik gjør du:

  • Del pølsene på langs og ta av skinnet, og skjær dem i ½ centimeter tykke skiver.
  • Kutt løken i to og skjær den i tynne skiver. Stek den deretter gyllen i panne med olje og smør. Ha den i en kjele. Gjenta samme prosess med pølsene.
  • Tilsett hakket tomat, sennep, laurbærblad, ketchup og dill. La det småkoke i 15 minutter. Tilsett deretter fløte og melk. Kok opp og smak til med salt og pepper.
  • Jevn til slutt med én spiseskje maisenna utspedd med én spiseskje vann.
  • Serveres med knekkebrød med ost og agurk, kokt ris eller kokte poteter.