Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Purreløkemulsjon med jordskokksjy

-
+

Purreløkemulsjon med jordskokksjy

  • 300.00 g jordskokk
  • 100.00 g potet
  • 200.00 g purreløk
  • 400.00 g vegetabilsk kraft
  • 200.00 g vegetabilsk smør
  • 100.00 g kokosmelk
  • 100.00 g eplepuré
  • 3.00 g xantana
  • 200.00 g purreløkolje
  • salt
  • soyasaus

Slik gjør du:

  • Skjær jordskokk, potet og purreløk i små biter, stek i vegetabilsk smør.
  • Tilsett vegetabilsk kraft og kokosmelk og kok til grønnsakene er møre.
  • Bland sammen i thermomix sammen med eplepuré og xantana, tilsett purreløkolje.
  • Krydre med salt og soyasaus, hell det i en espuma og tilsett to gasspatroner.