Velkommen til Smak

Dagens Næringslivs nettsted om mat og drikke. På Smak.no finner du artikler, oppskrifter, anmeldelser av vin og restauranter samt søketjenester.

Restemat

Fermenterte stikkelsbær

Slik kan du bruke kjekjøttet som ellers kastes
Fermenterte stikkelsbær

Fermenterte stikkelsbær

-
+

Fermenterte stikkelsbær

  • 2 dl stikkelsbær
  • 0.5 ts salt
  • 1 dl vann

Stikkelsbær:

  • Bland ut saltet i vann.Hell over stikkelsbærene på et sterilisert glass. La stå i romtemperatur i åtte dager.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner